Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (4.90 secunde)
Elena Mitache) Astazi, la fix 6 ani de la disparitia patronului firmei Aldis Calarasi, trebuie sa spun, fara lipsa de modestie, ca prima informatie despre decesul omului de afaceri a fost publicata ca stire news alert in singurul cotidian local - Observator de Calarasi - la care lucram in acel moment.
Accidentul vascular cerebral este una din cele mai raspandite cauze de mortalitate in lume, fiind principala cauza de invaliditate. ... de tip ischemic cand se obstrueaza un vas de sange si de tip hemoragic cand se sparge / rupe un vas de sange in tesutul cerebral.
Ceea ce este trist e faptul ca nimeni nu a intervenit in acea seara. ... Poate ca ar fi putut fi salvata daca o persoana - o vedeta aflata in acea seara - ar fi sunat la 112 ca sa ceara ajutor.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie. In primul rand, trebuie sa nu fumam si sa nu bem.
4 persoane au fost ranite grav intr-un accident de tren produs in orasul spaniol Alcala de Henares, langa Madrid, au anuntat serviciile de urgenta, relateaza dpa. In urma incidentului feroviar au fost raniti usor si 9 romani.
Este mai putin invaziv decat tratamentul chirurgical reconstructiv si implica stimularea diferentierii celulelor stem in celule mature, specializate si integrate functional tesutului respectiv, precum si reintegrarea functionala a celulelor lezate, in stare de hibernare.
Cei care sufera un AVC trebuie sa ajunga in primele 6 ore intr-o unitate spitaliceasca specializata in care sa poata fi tratati astfel incat sa li se salveze viata si sa ramana cu cat mai putine sechele.
Reporterul nostru a luat un interviu de la cel mai bun specialist in urologie al Institutului Clinic de Urologie, d-na Camelia Radulescu - specialistul cu cel mai inalt indice si o abordare serioasa in domeniul tratarii disfunctiei erectile.
Copila de 12 ani care a murit la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz, a fost pusa in pericol din prima secunda. ... Fata statea pe un scaun improvizat, montat ilegal in masina, iar usa din spate a vehicului nu era asigurata.
Gabriel Petrisor Saramet, medic primar neurolog din cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC Electroencefalografia (EEG) este una din metodele de explorare functionala cel mai frecvent folosita in diagnosticul bolilor sistemului nervos central datorita usurintei tehnice de a fi efectuata, lipsei oricarei nocivitati pentru bolnavul explorat si absentei oricarei contraindicatii clinice.
Un accident mortal s-a petrecut, joi, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru, din Capitala. In urma accidentului, doua persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite.
Sase persoane au fost ranite usor intr-un accident care a avut loc joi, in jurul orei 14.00, pe DN6, la iesirea din Timisoara spre Biled, in care au fost implicate un microbuz si un tractor, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.
De aici, tanara a fost condusa la spital, iar in urma anchetei politistii l-au gasit si pe soferul implicat in accident - Alexandru Marian R.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier. Motociclistul a fost gasit mort in mijlocul soselei de un sofer care a anuntat imediat Politia Rutiera.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. Parlamentarul a lovit cu masina o femeie de 81 de ani in timp ce mergea cu spatele. ... Accidentul a avut loc in fata primariei din Orastie.
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Cand a ajuns in Piata Victoriei, nu pastrat o distanta corespunzatoare in mers, moment in care a tamponat in spate un motociclu, condus in aceeasi directie de mers de catre B.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din pricina producerii, in jurul orei 10.10, a unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, circulatia rutiera pe DN1 se desfasoara la aceasta ora ingreunat la kilometrul 39+200, la limita dintre judetele Prahova si Ilfov.
Insa pina si un microbuz de transportat calatori este condus de cineva, de sofer in acest caz. Cind soferul insa este un vitezoman cu permisul suspendat si conduce in continuare, incarcat cu pasageri, asta nu mai este afacere privata ci inconstienta.
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime. ... schimbe banda de mers, in zona unei benzinarii, fara sa se asigure.
google-analytics.com